Субота, 05.18.2024, 8:06 AMВітаю Вас Гість | RSS
Плужненська гімназія Хмельницької обласної ради
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

0:28 AM
Благодійність - справа кожного

Україна, рідний наш край, заквітчаний барвінком і рутою, чорнобривцями і мальвами. Край, що славиться  піснями і вишиванками, сильним голосом трембіти та ніжним передзвоном Черемоша, безкраїми таврійськими степами та могутніми дібровами. Та найбільшим багатством твоїм, Україно,  є працьовитий і щедрий народ, привітний і миролюбний, християнський і патріотичний, який ніколи не був загарбником,  ніколи не нападав на жодну країну, але за всю свою багатовікову історію змушений був весь час захищатися.

Уже стало традицією на свято Стрітення  організовувати у школі благодійні ярмарки під гаслом «Діти на підтримку воїнів АТО!». 14 лютого у Плужнянській санаторній школі Хмельницької обласної ради, педагоги спільно з батьками та учнями творили добру справу. Благодійний ярмарок, який відбувся у школі-це один із напрямків національно-патріотичного виховання підростаючого покоління, прищеплення любові до рідної Батьківщини та українського народу. Педагоги та вихованці закладу проявили свою творчість та креативність. У залі панувала казкова атмосфера. Адже на столах можна було побачити усілякі цікаві вироби, апетитні тістечка та пиріжки, смаколики та справжні шедеври. Ніхто не залишився осторонь цієї спільної благодійної справи. Кожен клас готувався і намагався якнайкраще презентувати свої вироби. До усіх присутніх у залі зі словами вдячності звернулися представники учнівського самоврядування Фролова Д., Васильчук А., Нестерчук І., Марчук Ю., Павлюк К., Марущик І., Балацький І., Нестерчук Н., Федорук В. Чудові пісні подарували учні 5 класу Чеботар Ренат та Яковчук Михайло., вчитель інформатики Артенюк Г.С. та вихователь 1 класу Мазур Л.В.

Людина найбільше любить той край, де народилася і живе. Кожен пишається своєю рідною землею, завжди хоче сказати про неї найкраще.

На завершення ярмарку педагог-організатор Павлюк В.В. звернулася до вихованців, працівників та гостей закладу такими словами:

           «Ми – українці! Гордо кажу вголос!

            Ми – з України! Серце промовля!

            Ми – із країни, де так щедро родить колос,

            І синь небесна душу ожива!»

Переглядів: 107 | Додав: pluznesanatorn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Архів записів
Друзі сайту