Субота, 05.18.2024, 3:44 PMВітаю Вас Гість | RSS
Плужненська гімназія Хмельницької обласної ради
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

7:33 PM
День вчителя у барвах осені

Є багато на Землі професій

Та одну створив звичайно Бог

Найпрекраснішу на світі

Найчарівнішу на світі

Що звучить так гордо  Педагог

Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій країни особливо піднесений та радісний. У перший тиждень жовтня Україна урочисто відзначає День працівника освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми барвами і розквітають посмішками вихованців та педагогів.

Відбулось таке свято і в Плужнянській санаторній школі Хмельницької обласної ради. В актовій залі зібрався весь педагогічний колектив. З вітальним словом до присутніх звернувся заслужений працівник освіти України, директор школи Климчук В. І., який щиро привітав присутніх із чудовим осіннім святом. Подяками та грамотами нагородив сумлінних, відповідальних працівників закладу, а також ветеранів праці, що були запрошені на святкове дійство. Ці люди віддали любов, ласку, тепло своїм вихованцям. Вони прожили свою молодість у стінах школи, аби у старості почути слова вдячності, посміхнутись із жартівливих сценок про вчителів та учнів, згадати юність та усмішки дитячих облич.

Хвилиною мовчання було вшановано працівників, які десятки років пропрацювали в колективі і відійшли у вічність.

Учні та працівники школи дали можливість вчителям поринути у казковий світ осені. Вшановували працю освітян у віршах, піснях, танцях. Підіймали настрій жартівливими сценками та сюрпризами. Із вітальними словами та словами вдячності директору школи, вчителям на свято завітали випускники 2019 року.  Також не обминув свято аматорський колектив музики та танцю «Бум-ца-ца», який приголомшив усіх глядачів артистизмом та позитивною енергетикою. І це, до речі, були працівники нашого закладу, які невтомно, наполегливо готувались до свята, аби усміхненими та щасливими працівники почули слова: «До нових зустрічей!»

 А після того, за шкільною традицією, працівники школи зробили спільне фото напам’ять, аби такими  щирими та повними сил і енергії зустріти професійне свято наступної осені.

 

                                                        Блащук Р.О., вчитель англійської мови

Переглядів: 106 | Додав: pluznesanatorn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту