Субота, 05.18.2024, 12:14 PMВітаю Вас Гість | RSS
Плужненська гімназія Хмельницької обласної ради
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

0:52 AM
Новорічне відлуння добрих сердець!

Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята нового року. Ялинка, подарунки, салют, здійснення мрій, святковий настрій - із такими словами у більшості людей асоціюється новорічне свято.

Мабуть, кожен хотів, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно... Всі люди в душі є мрійниками. Кажуть, якщо в Новий рік загадати бажання воно обов'язково здійсниться. Існує думка: як зустрінеш свято Нового року так його і проведеш. не обминув радісний, святковий настрій і Плужнянську загальноосвітню санаторну школу Хмельницької обласної ради. 

Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в чудеса. А Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються кожну секунду. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками, яскраво-казковим бал-маскарадом та, звичайно ж, веселим хороводом навколо красуні-ялинки. Чекали і дочекались! напередодні канікул у школі відбулися Новорічні свята для дошкільнят, учнів початкової школи та учнів 5-9 класів.

Дітям дошкільної групи та учням 1-4 класів свято пройшло у формі новорічної казки. Зайчики, сніжинки, зима, ведмедик, лисичка - ось неповний перелік новорічних персонажів, що подарували феєричний настрій усім присутнім.

У формі світського життя пройшло новорічне свято для учнів 5-9 класів. Катерина Осадча провела його під назвою "Шкільне життя". Телеведуча на своєму знімальному майданчику зустрілася із козаками, юними щедрувальниками, посівальниками, які віншували з новорічними та Різдвяними святами. Із великою цікавістю слухала вона суперечку славнозвісних баби Параски та баби Палажки, роздуми Зими, спостерігала за пригодами Ялинки та Діді Мороза. Діти отримали багато незабутніх вражень та позитивних емоцій, показали свої таланти під час виступів, проявили увагу, спритність, ерудованість у конкурсах та вікторинах.

На завершення новорічної програми завітав Дід Мороз та Снігурочка, які побажали всім щасливого Нового року, здоров'я, успіхів у навчанні та хороших людей на своєму шляху. За традицією всіх обдарував солодощами. Сподіваємось, що цей святковий настрій у дітей залишиться надовго!

   

  

  

 

 

 

 

Переглядів: 112 | Додав: pluznesanatorn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту