Субота, 05.18.2024, 10:59 AMВітаю Вас Гість | RSS
Плужненська гімназія Хмельницької обласної ради
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

1:47 PM
У жінці все від Божої любові…

Березень – перший місяць весни, це не тільки відблиск крижинок і приліт перших птахів. Березень – це початок тепла, краси, кохання. І тому не випадково перше свято весни – день жінок. У Плужнянській санаторній школі Хмельницької обласної ради  8 березня вважається особливим святом, адже більшість вчителів — жінки. Кожного року 8 березня увесь світ відзначає Міжнародний жіночий день, свято весни і кохання. У дні весняного пробудження й оновлення людство вшановує жінку. Неможливо уявити життя на планеті без жінок: чарівних, лагідних, щирих на любов, берегинь родинного вогнища, мудрих наставниць, просвітниць душевного спокою, доброти та злагоди, - життя на Землі попросту не існувало би.

Уже стало традицією проводити родинні свята у закладі. Хвилюючим моментом є запрошення ветеранів праці, які своєю працею виховали не одне покоління учнів. 6 березня в школі відбулося свято під гаслом «У жінці все від Божої любові…». Цей день по вінця був наповнений весняним, сонячним теплом.

Сьогодні важко назвати хоча б одну сферу діяльності, де б не працювали жінки, як неможливо собі уявити будь-яку професію без чарівних посмішок, дбайливих рук і небайдужих жіночих сердець. Дуже важко жити без лагідного маминого погляду і ніжних рук, які завжди втішать і заспокоять. У санаторній школі мамами для учнів стають вихователі та вчителі. Адже вони щоденно піклуються про своїх вихованців.

Учні школи подарували чудовий концерт працівникам закладу. Своїми запальними танцями, піснями, жартами, інсценівками та віршами вони вітали учителів, вихователів, медичних працівників, працівників обслуговуючого персоналу, мам, бабусь, сестричок.  Яскравою була танцювальна композиція «Мамине серце» у виконанні учнів початкової ланки. По завершенню, учні подарували кульки у формі сердечок для всіх жінок та ветеранів праці, які були присутні у залі. Творчість та креативність проявили і працівники закладу вчитель музичного мистецтва Мирончук В.В., вчителька іноземної мови Блащук Р.О., вчителька початкових класів Захарчук І.М., вихователька 6 класу Дейкун О.В., вчителька інформатики Артенюк Г.С., працівник обслуговуючого персоналу Тихонюк В.О. Хвилини гумору подарували учениці 8 класу Нестерчук Ірина та Зубченко Каріна. Цікавим сюрпризом для усіх присутніх у залі була хореографічна композиція «Ромашки» у виконанні учнів 3 класу. У це прекрасне свято учні школи від усієї душі бажали працівникам закладу любові, добра, успіхів.

 Яскраві учнівські виступи стали чудовим подарунком гарного настрою до свята.

                         Педагог-організатор Віта Павлюк

 

 

Переглядів: 134 | Додав: pluznesanatorn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту