Субота, 05.04.2024, 2:19 PMВітаю Вас Гість | RSS
Плужненська гімназія Хмельницької обласної ради
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

9:56 PM
Здоров’я дитини-здоров’я нації!

Спорт – це життя! Культ здорового тіла, в якому здоровий дух, завжди був притаманний українцям. А тому в Плужненській гімназії Хмельницької обласної ради однією з головних цілей є підвищення рівня фізичного і психічного стану дитини  до величин, які гарантують стабільне здоров’я і сильний дух.

Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Доброю традицією стало у Плужненській гімназії Хмельницької обласної ради проведення спортивних змагань присвячених Дню фізичної культури та спорту який відзначається в Україні у другу суботу вересня. Метою спортивного свята   було визначено поширення ідей олімпійського руху в Україні, активізацію фізкультурно-масової роботи в навчальному закладі, формування у дітей  мотивацій до здорового способу життя, виховання учнів  на гуманістичних ідеалах олімпізму.

Розпочалось свято загальношкільною лінійкою, на якій діти виконали Державний Гімн України. З вітальним словом до учнів гімназії звернувся директор Ростислав Конончук, також у телефоному режимі  юних спортсменів привітав голова Хмельницького олімпійського комітету Флентін Віктор Володимирович. На завершення учасники змагань  ознайомилися із положенням та алгоритмом проведення спортивних змагань. 

 Свято пройшло у доброзичливій атмосфері,  де волю  емоціям дали не тільки учасники змагань, а й вболівальники. Для школярів 2-4 класів були проведені змагання  «Веселі старти». Цей традиційний вид змагань для молодших школярів завжди викликає велику радість, приносить заряд енергії і позитивний настрій, як для самих учасників, так і для вболівальників. У запеклій боротьбі перемогу здобула команда «Блискавка» (4клас), друге та третє місце посіли відповідно команди «Смайлики» (3 клас) та «Стріла» (2 клас).

Для учнів 5-9 класів було проведено змагання «Старти надій» у яких перемогу здобула команда «Адреналін»  друге місце посіла команда «Бешкетники». У перервах між змаганнями було проведено цікаві конкурси у яких брали участь не тільки діти, а й працівники гімназії. Наостанок відбулась товариська зустріч з мініфутболу між учнями та працівниками школи. Ця  цікава  та  захоплююча  гра  закінчилася  з  рахунком  6-3 на користь наставників, які своєю яскравою грою довели, що футбол об’єднує всі покоління.

Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники змагань. Діти продемонстрували свої спортивні здібності, техніку виконання фізичних вправ, згуртованість, дружбу. На урочистій церемонії нагородження переможці, призери змагань, отримали грамоти, кубки та подарунки люб’язно надані Хмельницьким представництвом НОК України. Після колективного фотографування директор побажав учням  успіху в подальших спортивних звершеннях, адже у школі сплановано заходи фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи на весь навчальний рік тому попереду у кожного ще багато  приємних миттєвостей, позитивних емоцій та спортивних досягнень.

                                                      Володимир ЗАХАРЧУК

Переглядів: 71 | Додав: pluznesanatorn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту